Wednesday, 4 March 2015

Wedding Anniversary Giveaway NaelofarHijab

Seperti yang dijanjikan saya akan melancarkan 2nd giveaway hari ni.
Dengan lafaz bismillah...

Giveaway ini adalah sempena ulangtahun perkahwinan saya dan PakYong yang ke 4 tahun. Alhamdulillah...

Syarat-syarat nak join mudah aje :-


1. Copy gambar di atas dan link kan ke entry ini.. (Bagi yang ada blog) Buat korang yang takde blog, korang boleh share entry ni kat facebook korang.

2. Tag 2 orang kawan anda.

3. Yang dah join sila letak link kat komen blog aini ya untuk aini buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun boleh  jugak.. Hehehe.. Kalo korang share kat blog, just letak link blog korang, kalo korang share kat facebook, just letak url facebook korang. Nanti aini check. Paham ke tidak ni?

4. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui nombor-nombor istimewa dalam hidup aini. Jengjengjeng!

KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN PADA 12 March 2015 sempena anniversary aini. TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH PADA 11 March 2015 Jam 11.59 malam.





Hadiah-hadiah yang ditawarkan :-





Hadiah utama, Naelofar Hijab Dusty Pink









Hadiah saguhati berupa sepasang kain cotton 4 meter. Kain sejuk dan boleh jahit untuk raya nanti. Hehehe!






SELAMAT MENCOBAAA!!! Love korang!





Hugs,

Aini



46 comments:

  1. joined
    http://cikjelita899.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    jemput join ga kite jugak
    http://cikjelita899.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete
  2. Assalam..

    Saya join,
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Salam kak aini. Bard dah join tp bard takde blog. Bard dah share entry ni kat facebook bard. Boleh ke?

    https://www.facebook.com/.lailatul+Badariah&init=public

    ReplyDelete
  5. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. DONE both ok :)
    salam kenal blogger...

    http://nonasani.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    FACEBOOK : Nona Qiyah En Sani

    https://www.facebook.com/nona.q.ensani

    hope ado rezeki sayaaaa~ amin amin ~

    ReplyDelete
  7. Salam.. Sy join ye kak. Saya dah share kat fb..

    http://facebook.com/sitiadinaawurddin

    ReplyDelete
  8. Cik Candy pun join (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Sy join.. Share fb..

    http://https://www.facebook.com/nurhaninahabdbullah

    ReplyDelete
  10. Salam,

    Saya dah join.

    http://pelangipagibeautiful.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    dah follow awak jugak!

    Thanks

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Salam...saya dah join !!! Happy anniversary ye....

    http://areenbuttlady-dalinda.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Sy tak ade blog. Cuma share di facebook

    Http://www.facebook.com/nouratiqahshuhaimi

    ReplyDelete
  14. Assalam.. aini, saya join ya..

    http://radiahkudus.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum aini.. Sy join ye tapi share facebook je. Boleh ker?hapy anvsry buat aini dan suami. Smoga kekal ke Jannah. Amin

    http://www.facebook.com/faradheanikamin

    ReplyDelete
  16. jOIN (:
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. Mrs. A joint ;-))

    http://mrsablogstori.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. Sy join. Dah share fb & friend

    http://www.facebook.com/nur.izyan.hannaothman

    ReplyDelete
  20. PG join :)

    http://mrsyatie.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html
    jemput join GA iPhone 5S juga :)

    ReplyDelete
  21. CIK MAH JOIN JUGA,,,,. http://sunflowergo2.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Salam semua.. Terima kasih atas penyertaan anda utk giveaway aini ni. Sekiranya giveaway ni mendapat sambutan, inshaAllah aini akan tambah lg 1-2 hadiah saguhati utk anda.. Ikut hati cam nak bg hadiah kat semua.. Hehehhee.. Ok teruskan support mommasuci blog okay. Cyg korang muah!

    ReplyDelete
  23. Assalam aini,
    waaaaaaaaaa
    anniversary kita sama bulan laa
    iols 4 mac
    uols 12 mac
    konpem iols join ga uols
    sat naaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam U... Laa yeke?? Happy anniversary to u n hubby too okay.. :) semoga bahagia till Jannah

      Delete
  24. Assalam aini,
    waaaaaaaaaaaaaaaaaa (lagi yer)
    iols baru perasan yang tahun anniversary kita pun sama
    4TAHUN :)
    iols join ga yer :

    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. http://www.sihatitunikmat.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. http://inameowmew.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum, saya join! :)

    http://cowament.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  28. saya join sini ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. saya join

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  30. mamaniza join ye ^^

    http://anereodacandid.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. Salam, saya turut serta :)
    http://famf-tower.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  32. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  33. Salam..

    Happy anniversary. semoga 4 tahun yang berlalu akan menjadi 40 tahun akan datang yg bahagia.
    saya join..

    http://www.anisahabdullah.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  34. Salam semua buat yg tersayang yg sudi join giveaway ni. Aini ucapkan berbanyak terima kasih.. Buat yg masih belum join, still ade masa lagi sehingga 11 march 2015 jam 11.59 malam.. Semoga berjaya ya.. Aini ada hadiah tambahan saguhati utk korang.. :)

    Hugs hugs hugs!!!
    Aini Ismail

    ReplyDelete
  35. saya join...
    Selamat ulang tahun perkahwinan...
    semoga perkahwinan awak membawa awak dan keluarga kesyurga..stay strong!!!
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  36. http://umikasum.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  38. joined :)

    http://qtiechan.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. Selamat Ulang Tahun Awak.
    Kita tak dapat join this year..
    Next year buat lagi tau..
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear sempat lagi nak join.. Before 12 mlm ni.. Hehehe :)

      Delete
  40. happy anniversary awak,
    sempat lagi nak join kan..

    Ietams nak menang Giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat lagi wak :) before jam 12 mlm ni

      Delete
  41. joined.. ^_^

    http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  42. Saya Join :

    http://www.yanayassin.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  43. Saya join ya Kak Aini :)

    http://nazatul-nashya.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete