Thursday, 12 March 2015

Tahniah Pemenang Giveaway!

Pertama sekali, aini nak ucapkan berbanyak terima kasih pada yang sudi untuk join giveaway mommasuci blog sempena anniversary perkahwinan aini dan suami yang ke 4.  Tq pada yang buat ucapan and doakan aini. Korang memang best! 

So disebabkan itu, aini telah menambah hadiah dari 1 hadiah utama, 1 hadiah saguhati kepada............. 1 hadiah utama dan 3 hadiah saguhati untuk korang...

Jom kita tengok sape yang menang.... 

jenggggggggggggggggggggg............





jengggggggggggggggggggggggggg.............................................






jenggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg....................................







Pemenang Hadiah Utama



Pemilihan berdasarkan kiraan tarikh ulangtahun aini dan ayong pada tahun ini :

Tarikh : 12.03.2015

so : 1 + 2 + 0 + 3 + 2 + 0 + 1 + 5

=  14

Pemenangnya adalah peserta ke 14 

14. http://www.facebook.com/faradheanikamin



Pemenang saguhati pertama



Pemilihan berdasarkan kiraan tarikh hari lahir suamiku tahun ini :

Tarikh : 17.10.2015

So : 1 + 7 + 1 + 0 + 2 + 0 +1 +5

= 17

Pemenangnya adalah peserta yang ke 17

17. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html



2 Hadiah Saguhati 


Buffet steamboat di Pak John Steamboat & Yong Tau Foo bernilai RM 50.00 setiap seorang

Pemilihan berdasarkan nombor kegemaran aini iaitu nombor 1. Sebab sejak kecik aini suka jadi orang nombor 1.

so pemenangnya adalah peserta nombor 1

1. http://cikjelita899.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html



Selain anniversary aini pada bulan march... bulan march merupakan birthday anak perempuan kesayangan aini iaitu Anggun Suci yang ke 3 tahun. pemilihan pemenang terakhir diambil sempena tarikh hari lahir Suci iaitu pada 15 March... Jadi pemenangnya adalah peserta ke 15 iaitu

15. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/03/wedding-anniversary-giveaway.html



Kesemua pemenang di harap dapat email kat aini.ismails@gmail.com   selewat2nya hingga jumaat 12 malam.. kalau tiada maklumbalas selepas waktu tersebut hadiah terpaksa di serahkan pada yang lain..

Sila emailkan nama, alamat, contact number dan ape-ape yang patutlah ye.. hehehe..
Tahniah pada yang menang.. yang tak menang kita cuba lagi nanti ye..


















23 comments:

  1. Wah...
    Tahniah kepada yang berjaya.

    ReplyDelete
  2. Nanti check lagi 1 entry, ade 5 extra hadiah saguhati lagi untuk korang. Cekidaud!

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  4. tengah stress tetiba dapat menang ga plak.terus senyum...tQ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome wak :) tahniah tau. Takmo stress2..

      Delete
  5. Heheeh terima kasih atas support korang suma! Muah muah korang mmg best sgt!

    ReplyDelete
  6. Congratulations! To all winners

    ReplyDelete
  7. terima kasih penganjur ;)
    terharu sesangat ..nanti cikbunga antar email

    ReplyDelete