Wednesday, 29 April 2015

sabar jelah.....

aduhai apelah nasib. last week sehari sebelum pakyong outstation ke penang, iphone kak aini tetiba shut down. pastu bila try on kan balik, kat screen appear gambar usb cable dengan logo itunes. sampai ke sudah bila try on je kuar gambar tu.


courtesy of google image


dia kuar cam kat atas ni. kak aini cam dah nak nangis rasenye sebab yelah macam-macam kot simpan dalam tu. gambar pun ade dekat 5 ribu lebih. paling sayang sebab banyak gambar anak-anak dari baby sampai sekarang. korang...... camne nak buat niiiii.... :(

1 comment: